Loading...

Articole

Achizitionarea unui apartament in Cluj-Napoca

Cauti apartament de vanzare in Cluj-Napoca ? Este foarte important sa alegi un pret corect pentru un apartament de vanzare si bineinteles cea mai fericita situatie este, desigur, aceea in care detii un apartament sau o casa noua, intr-o zona foarte buna a orasului. Trebuie facut o analiza amanuntita a ofertelor de apartament din zona in care locuiesti. Desi preturile au scazut foarte mult in ultimii ani, recent se poate observa o stabilizare a acestora. Cele mai scumpe apartamente disponibile spre vanzare sunt, de regula locuintele, noi, penthouse-urile. Preturile in scadere a locuintelor ar putea determina mai multi clujeni sa isi cumpere apartament nou in aceasta toamna, ofertele fiind potrivite penrtu Prima Casa.
Este posibil ca diverse apartamente de vanzare sa fie amplasate la periferia orasului Cluj-Napoca, in acest fel pretul scade semnificativ. Aceste economii sunt pe termen scurt, ulterior veti cheltuii pe transport si diverse utilitati sau optiune de scolarizare pentru copii. In conditiile in care cererea vrea preturi mici, nici proprietarii nu-si pot creste pretentiile, cel putin nu foarte mult.

Va asteaptam, gata oricand sa va raspundem la intrebari, agenti bine pregatiti si informati mereu la dispozitia dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *